Clubicoon Theo Janssen krijgt trainersfunctie bij Vitesse

20 mei 2016, 13:56

Theo Janssen gaat volgend seizoen aan de slag als assistent-trainer van Jong Vitesse. De afgelopen tijd stond hij al regelmatig bij dat team op het veld, evenals bij het hoogste jeugdelftal van de club, om te kijken hoe dat hem beviel. Janssen gaat John Lammers assisteren en zal deelnemen aan de gecombineerde cursus Trainer/Coach II en III van de KNVB. Jong Vitesse zal volgend seizoen uitkomen in de nieuw te vormen Tweede Divisie.

"Na mijn spelersloopbaan ben ik mij gaan oriënteren. Na scout te zijn geweest heb ik er nu voor gekozen om weer op het veld te staan. Ik denk dat de rol van assistent-trainer mij goed past. Vitesse is mijn club en daar wil ik nog jarenlang voor uitkomen. Ik heb de laatste weken een aantal keer meegelopen op het trainingsveld. De klik met John Lammers is goed en dat we met Jong Vitesse de Tweede Divisie in gaan zie ik als een mooie uitdaging", zegt Janssen op de clubwebsite.

Technisch directeur Mo Allach is in zijn nopjes met het binnenhalen van Janssen. "We hebben met Theo afgesproken dat we op zoek zouden gaan naar een rol die het beste bij hem past. Theo heeft de afgelopen weken meegelopen bij Jong Vitesse en bij de Onder 19. Dat is hem goed bevallen. Theo kan met zijn enorme staat van dienst de spelers zowel het clubgevoel overbrengen, maar ook voetbaltechnische en –tactische zaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen