Vriends: "Go Ahead Eagles hoort thuis in de Eredivisie"

20 mei 2016, 08:40

In een kolkende Adelaarshorst dwong Go Ahead Eagles gisteren (donderdag) een uitstekende uitgangspositie af voor een plek in de Eredivisie. Door de 4-1 zege op De Graafschap is de club uit Deventer zelfs bij een nederlaag van twee goals verschil zeker van promotie. Eagles-aanvoerder Bart Vriends vindt dat zijn club thuishoort in de Eredivisie.

"Dit is een prachtige uitgangspositie, wat een wedstrijd was het weer hier in Deventer", zegt Vriends via de officiële kanalen van Go Ahead, die de fans oproept om de ploeg ook zondag, in de terugwedstrijd in Doetinchem, te steunen. "Jullie hebben ons erdoorheen gezongen en geschreeuwd. Kom met z'n allen naar het stadion zondag!"

Vriends vervolgt. "We hebben jullie hard nodig. We moeten nog één horde nemen en dan gaan we met z'n alleen een groot feest bouwen. Als we promoveren, zijn we terug waar we thuishoren. Eredivisie, we komen eraan!", neemt Vriends alvast een voorschot op een positief resultaat. In 2013 promoveerde Go Ahead onder trainer Erik ten Hag ook via de nacompetitie naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen