Ten Hag: "Het was een zeer enerverende wedstrijd"

Jw
19 mei 2016, 23:41

De strijd om het Europese ticket is nog altijd niet gestreden. FC Utrecht speelde op bezoek bij Heracles Almelo gelijk (1-1). Trainer Erik ten Hag was na afloop gematigd tevreden met de uitslag.

"Ik vond het een zeer enerverende wedstrijd met wisselende spelbeelden. Wij hadden de overhand in het eerste half uur, toen we de dominantere partij waren. Dat kwam ook door het hoge druk zetten. Aan de bal waren we ook dominant en kregen we kansen. Toen hadden we op voorsprong moeten komen, vond ik", zei Ten Hag in gesprek met FOX Sports.

"We worden bij onze tegentreffer gewoon weggecounterd. In Europees opzicht mag dat nooit gebeuren. Dan ben je te naïef. Chris Kum had duidelijk last van zijn enkel en was niet top in het duel. Ook positioneel stond het niet goed. Het is doodzonde dat we dan die goal incasseren", was de Tukker kritisch.

"Maar we hebben ons weer in de wedstrijd gevochten en een goede fase gehad, waarin we de 2-1 hadden moeten maken", vond Ten Hag, die uitkijkt naar de return. "We zullen rap moeten herstellen, omdat het al snel zondag is. Alles ligt nog open, maar we zijn wel blij met het uitdoelpunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen