Crystal Palace beloont Pardew voor finale met nieuw contract

Jw
19 mei 2016, 18:58

Crystal Palace wil nog voor de finale om de FA Cup een duidelijk teken van vertrouwen uitspreken in Alan Pardew. De 54-jarige trainer tekent waarschijnlijk voor zaterdag een nieuw contract bij de club uit de Premier League.

Er ligt al een akkoord op tafel en zodra de laatste plooien worden gladgestreken, zal Pardew zijn contract voor meerdere seizoenen verlengen. "Ik denk dat we er voor de finale uit zijn", zegt de hoofdpersoon zelf. Onder Pardew bleef Crystal Palace dit seizoen relatief eenvoudig in de Premier League, wat de doelstelling was van de club. Maar met een plek in de finale van de FA Cup heeft hij in het bekertoernooi alle verwachtingen overtroffen.

"Mijn herinneringen aan de FA Cup gaan ver terug, toen ik nog op de bank met mijn vader zat te kijken. Dat waren de paar keren dat ik hem emotioneel zag", zei Pardew in aanloop naar het treffen met Manchester United. "Het is een groot onderdeel van mijn jeugd, speler en later professional. Ik hoop dat ik hem nu mag winnen en dat is wat ik de spelers heb verteld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen