Carriço: "We hebben een ster aan de hemel"

Carriço: "We hebben een ster aan de hemel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 mei 2016 – Sevilla-speler Daniel Carriço had na de gewonnen Europa League-finale tegen Liverpool (1-3) mooie woorden voor Antonio Puerta. In augustus 2007 overleed Puerta, destijds speler van Sevilla, na een hartstilstand in de competitiewedstrijd tegen Getafe.

Sevilla won in Basel voor het derde jaar op rij de Europa League. "Wat ons geheim is? Dat is moeilijk te zeggen, het is ook moeilijk te zeggen hoe ik mij nu voel. We hebben deze prijs nu drie seizoenen op rij gewonnen, het is ons toernooi", aldus Carriço bij het Britse BT Sport, om zich vervolgens tot Puerta te richten. "We hebben een ster aan de hemel, Antonio Puerta. Hij stuurt ons vooruit."

"We hebben een geweldige tweede helft gespeeld. Ik ben trots op de ploeg, de staf en de fans", vervolgde Carriço. Bij rust stond Sevilla nog met 1-0 achter. "Wat de coach in de pauze gezegd heeft? Ik vond Liverpool in de eerste helft heel goed. In de kleedkamer heeft de trainer gezegd dat we de wedstrijd moesten kantelen en erin moesten geloven. Dat hebben we gedaan, al hielp de snelle gelijkmaker ons misschien ook wel."

Door de winst van de Europa League speelt Sevilla volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League. "Dat is weer een andere uitdaging, maar nu is het tijd om dit te vieren en trots te zijn", besloot Carriço.

Reacties

gerelateerd