Nieuwe royale beloning voor doorgebroken Saúl

Nieuwe royale beloning voor doorgebroken Saúl

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 mei 2016 – Saúl Ñíguez maakte dit seizoen, vooral met zijn fraaie treffer tegen Bayern München in de halve finale van de Champions League, naam in de internationale voetbaltop. Dat heeft hem niet alleen een plaats in de EK-voorselectie van Spanje opgeleverd. Atlético Madrid heeft hem woensdag namelijk ook beloond met een nieuw, meerjarig contract. Het jeugdproduct heeft in het Estadion Vicente Calderón bijgetekend tot medio 2020/2021.

Saúl Ñíguez kwam in 2007 in de jeugdacademie van Atlético terecht en bewandelde geleidelijk de weg naar de hoofdmacht, waar hij in maart 2012 debuteerde in de Europa League-wedstrijd tegen Besiktas. Nadat hij in het seizoen 2013/2014 op huurbasis uitkwam voor Rayo Vallecano, wist hij een doorbraak te forceren in het elftal van coach Diego Simeone, die veel vertrouwen in het talent heeft. Saúl Ñíguez staat dit seizoen na 47 officiële optredens op negen doelpunten.

"Ik ben erg blij dat ik de clubkleuren van Atlético blijf verdedigen", zegt Saúl Ñíguez na de ondertekening van zijn nieuwe contract. Technisch directeur José Luis Caminero is op zijn beurt ook zeer verheugd. "Saúl is een uitstekende, zelf opgeleide voetballer. Hij doet het al geweldig, maar heeft een enorm potentieel en zal nog veel meer groeien."

Reacties

gerelateerd