Griezmann over CL-finale: "We moeten perfect zijn"

18 mei 2016, 10:51

Zonder twijfel de belangrijkste man bij Atlético Madrid in de Champions League was Antoine Griezmann. Op de momenten waarop Los Rojiblancos de Franse aanvaller het hardst nodig hadden, wist het goudhaantje toe te slaan. Hij speelde een zeer grote rol in de fraaie weg die Atlético naar de finale afgelegd heeft. Op 28 mei is stadgenoot en aartsrivaal Real Madrid de tegenstander in de eindstrijd in Milaan.

Griezmann hoopt deze jaargang nog één keer zijn onschatbare waarde voor Atlético te kunnen bewijzen. "Ik ben zeer verheugd met het niveau dat ik dit seizoen gehaald heb. Collectief gezien was het ook een geweldig jaar. We hebben alles gegeven in elke wedstrijden en hebben reden om blij te zijn", aldus de international van Frankrijk tegen AS.

"Ons doel was om de top-drie te halen in de Primera División en we staan in de Champions League-finale. Dat zouden we elk jaar wel willen", aldus Griezmann, die uitkijkt naar de finale tegen Real Madrid. "Het wordt prachtig voor de spelers, de club en de fans. We leven ernaar toe, maar moeten een perfecte wedstrijd spelen om kans te maken. Ik heb er wel vertrouwen in."

Atlético wist dit seizoen PSV, FC Barcelona en Bayern München uit te schakelen in de knock-outfase van de Champions League.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen