Stevens: "Dankzij Luhukay geef ik Stuttgart grote kans"

Ger
17 mei 2016, 20:55

Huub Stevens is enthousiast over de aanstelling van Jos Luhukay bij VfB Stuttgart. De roemruchte club degradeerde afgelopen weekend uit de Bundesliga. Volgens Stevens, die Stuttgart tot twee keer toe aan lijfsbehoud hielp, zal zijn land- en provinciegenoot Die Schwaben snel weer omhoog helpen.

"Dankzij Luhukay geef ik Stuttgart een grote kans om komend seizoen al kampioen van de Tweede Bundesliga te worden", zegt Stevens tegen Voetbal International. "Hij is een trainer die de Tweede Bundesliga goed kent, daarnaast heeft hij de laatste jaren met onder meer Hertha BSC goed werk geleverd. Die ervaring kan Stuttgart goed gebruiken. Want juist dat laatste heeft de club de afgelopen periode gemist."

"Hij staat voor een bepaalde manier van voetballen, die zowel attractief als realistisch is. En zijn successen spreken voor zich, want al enkele malen dwong hij promotie af", weet de als coach gestopte Limburger. "En ik verwacht dat de selectie, ondanks het waarschijnlijk onvermijdelijke vertrek van Filip Kostic, redelijk op peil blijft. De kwaliteit om binnen één jaar terug te keren in de Bundesliga is voor handen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen