Routinier Brouwers kiest voor terugkeer naar Roda JC

Ger
17 mei 2016, 17:12

Roel Brouwers keert definitief terug op het oude nest. De 34-jarige verdediger heeft met Roda JC Kerkrade een akkoord bereikt over een contract voor twee seizoenen. Hij debuteerde voor de Limburgse club in het seizoen 2001/2002 in het betaald voetbal.

Brouwers verruilde Roda in de zomer van 2005 voor Paderborn en verkaste twee seizoenen later naar Borussia Mönchengladbach. Met die club promoveerde hij in zijn eerste jaar naar de Bundesliga. Het afgelopen seizoen eindigde Brouwers met Die Fohlen op de vierde plek. Onlangs kreeg de routinier van de clubleiding te horen dat hij deze zomer geen nieuw contract zou krijgen. Roda hapte toe en schoof Brouwers een tweejarige verbintenis onder zijn neus.

"Ik ben heel erg blij dat ik terug kan keren bij Roda JC. Ik heb hier van mijn elfde tot mijn 23ste gespeeld en het is toch mijn club", zegt Brouwers. "Ik hoop dan ook dat we er een heel mooi seizoen van gaan maken komend jaar." Na zijn actieve voetbalcarrière zal hij aan de club verbonden blijven in een nog nader in te vullen functie. "Ik ben nu 34 jaar en dan moet je ook aan de toekomst denken. Fijn dat Roda JC daarin wilde meedenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen