NAC moet winnen in return: "Aanvallen en overrompelen"

NAC moet winnen in return: "Aanvallen en overrompelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 mei 2016 – Voor NAC Breda zijn de belangen maandagmiddag groot, als het de return van de play-offs op eigen veld speelt tegen FC Eindhoven. Vorige week verloor de ploeg van Marinus Dijkhuizen met 1-0, waardoor het vanmiddag moet winnen om nog in de race te blijven voor promotie. NAC zal vol op de aanval gaan spelen, kondigt Dijkhuizen aan op de clubsite.

De trainer vond dat zijn team niets te vertellen had in het heenduel in Eindhoven. "Ik heb de wedstrijd van vrijdag teruggekeken en dat was zo slecht. Maandag moeten we uit een compleet ander vaatje tappen", vindt hij. "We gaan aanvallen en overrompelen, maar niet als een kip zonder kop. In balbezit gaan we een tandje bijschakelen en zorgen dat we ons trouwe publiek belonen voor de steun", doelt Dijkhuizen op het feit dat er zondag bij de laatste trainingen honderden fans aanwezig waren.

Goed nieuws voor NAC is de terugkeer van Mats Seuntjens, die het eerste duel door een schorsing moest laten schieten. De wedstrijd in Breda begint om 14.30 uur.

Reacties

gerelateerd