Honderden fans steunen selectie NAC op training

15 mei 2016, 12:51

De supporters van NAC Breda zijn met een prachtig gebaar op de proppen gekomen. De fans verzamelden zich in groten getale bij de afsluitende training van de Brabantse club voor de belangrijke return tegen FC Eindhoven in de play-offs om promotie naar de Eredivisie, om de spelers een hart onder de riem te steken.

NAC degradeerde vorig jaar pijnlijk uit de Eredivisie en is er alles aan gelegen om dit seizoen terug te keren op het hoogste niveau. De papieren zijn echter niet goed, omdat de heenwedstrijd tegen Eindhoven deze week met 1-0 verloren ging. Ondanks deze zeperd kwamen er zondag honderden supporters naar de training van NAC in het Rat Verlegh Stadion, om daar met vuurwerk en gezang voor steun te zorgen.

"Ongelooflijk... Ondanks de zware teleurstelling staan onze supporters er weer massaal", zegt algemeen directeur Justin Goedzee over de actie van de fans. Technisch directeur Hans Smulders is het roerend met hem eens. "Indrukwekkend onthaal. Supporters gaan al volle bak, wij zullen morgen het voorbeeld volgen", verzekert hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen