Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Excelsior Maassluis kroont zich tot Topklasse-kampioen

Excelsior Maassluis kroont zich tot Topklasse-kampioen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 mei 2016 – Het laatste seizoen van de Topklasse Zaterdag heeft een zeer verrassende kampioen opgeleverd. Excelsior Maassluis heeft de titel gegrepen in de hoogste amateurklasse, door op de slotspeeldag Katwijk nog te passeren.

Katwijk begon de laatste speeldag als koploper, maar ging op eigen veld met 0-1 onderuit tegen HHC Hardenberg. Dat was opvallend, aangezien de bezoekers het lange tijd met negen man moesten doen vanwege twee rode kaarten. Door de zege eindigt de formatie uit Hardenberg tweede, terwijl Katwijk teleurstellend als derde afsluit. Grote winnaar van de Topklasse Zaterdag is uiteraard Excelsior Maassluis, dat vanmiddag met 0-1 zegevierde bij SV Spakenburg en daardoor over Katwijk en HHC heen wipte op de ranglijst.

Het kampioenschap van Excelsior Maassluis mag een grote stunt heten, aangezien de club uit Zuid-Holland na zes speelronden slechts drie punten had verzameld.

Overigens wordt er vandaag ook bij GVVV feest gevierd. De ploeg uit Veenendaal won vanmiddag met 2-1 van concurrent Rijnsburgse Boys en eindigt daardoor als zevende in de Topklasse. Dat betekent dat GVVV komend seizoen in de Tweede Divisie zal acteren, terwijl Rijnsburgse Boys dankzij de achtste positie in de Derde Divisie uit zal komen.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd