Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Laatste weken Velthuizen bij Vitesse: "Dit is niet leuk"

Laatste weken Velthuizen bij Vitesse: "Dit is niet leuk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 mei 2016 – Het afscheid van Vitesse valt Piet Velthuizen zwaar. Het kind van de club speelt dinsdag tegen de amateurs van AVW'66 zijn laatste wedstrijd voor Vitesse, waarna hij afscheid neemt van zijn werkgever. Dit omdat hij in Arnhem geen nieuwe contractaanbieding heeft gehad.

Vrijdag speelde Vitesse een oefenduel bij RKHVV. Fans van de club wilden na afloop massaal met de doelman op de foto. "Dan blijkt dat je veel voor deze mensen hebt betekend. Het is een mooi gebaar van de supporters, maar het is ook lastig dat ik straks afscheid moet gaan nemen van deze supporters waar ik van ben gaan houden", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Het afscheid van de club komt nu wel heel dichtbij, beseft de keeper. "Dit is niet leuk, maar je moet er wel mee weten om te gaan. Ik heb me er lang op voor kunnen bereiden, maar hoe dichterbij het komt hoe vervelender het wordt. Dinsdag wordt dan ook een lastige avond, het kan wel eens een emotionele avond worden. Het is misschien niet voorgoed, maar wel voor een langere tijd. Ik ga mijn vrienden en familie vragen om te komen", besluit de 29-jarige sluitpost.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd