Streppel niet tevreden: "Hadden het beter moeten doen"

14 mei 2016, 10:35

Met een 0-1 uitzege bij Almere City FC is Willem II absoluut niet slecht begonnen aan de nacompetitie. Toch weigerde coach Jurgen Streppel om na afloop van de uitwedstrijd de polonaise te lopen, omdat hij niet tevreden was over het spel van zijn team.

Streppel werd na afloop gevraagd of Willem II met de schrik vrij was gekomen. "Ik heb geen geesten gezien", knipoogde de trainer bij Omroep Brabant. "We speelden veel te veel terug. We hadden het beter moeten doen. Vanaf de middenlijn schieten we terug op Lamprou, we moeten vooruit voetballen. Dat moeten we meenemen naar maandag. Maar 0-1 is 0-1."

Erik Falkenburg was in Almere de maker van de enige treffer. "Het was een lastige wedstrijd, een slecht veld en er was veel wind. De tweede helft roepen we het over ons zelf af. We speelden te veel terug. Daar moeten we lering uit trekken", aldus de aanvallende middenvelder, die uitkijkt naar de return van maandag. "Dat wordt natuurlijk een andere wedstrijd. Dan moeten we lef tonen en meer ballen tonen. En niet alleen de eerste helft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen