Bosz kan vertrekken bij Maccabi: "Ik ben ambitieus"

14 mei 2016, 09:11

Nadat Frank de Boer deze week aankondigde dat hij na dit seizoen vertrekt bij Ajax, wordt de naam van Peter Bosz veelvuldig genoemd als opvolger van De Boer in de ArenA. De 52-jarige trainer van Maccabi Tel Aviv reageert in het AD op de geruchten en hij stelt dat hij zou morgen vertrekken bij de club uit Israël.

"Toen ik tekende hebben we afspraken gemaakt voor het geval er iets op mijn pad mocht komen", maakt Bosz kenbaar. "Je weet nooit of dat binnen één jaar, twee jaar of drie jaar is", aldus de coach, die zegt dat hij graag stappen wil maken. "Ik ben een ambitieuze trainer. Dat weten ze hier."

De oud-trainer van Vitesse stoort zich niet aan de geruchten. "Nee hoor. Jordi (Cruijff, directeur Maccabi, red.) en ik weten precies wat we aan elkaar hebben", zegt Bosz, die door Cruijff meermaals werd benaderd om als trainer aan de slag te gaan bij Maccabi. "Ik heb vaker dan drie keer nee gezegd. Toch bleef hij aandringen. Nu ben ik hem dankbaar voor zijn vasthoudendheid, want het is gewoon verrijkend om eens in het buitenland te werken.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen