Vreman: "Ik denk dat we blij mogen zijn met 0-1"

13 mei 2016, 22:59

De Graafschap won vrijdag het eerste duel met MVV in de voorlaatste ronde van de nacompetitie met 0-1, maar coach Jan Vreman rekent zich nog niet rijk. Beide teams treffen elkaar komende maandag voor de return in Doetinchem.

"Ik denk dat we blij mogen zijn dat we hier met een 0-1 overwinning weggaan. Van tevoren hebben we aangegeven dat de duels in de nacompetitie wedstrijden op zich zijn. Dat hebben we vanavond gezien. We hebben veel moeite gehad met MVV, dat ontzettend voor een resultaat speelde. Wij hebben nog veel vrije trappen en corners weggegeven, waardoor zij gevaarlijk werden", aldus Vreman op de clubwebsite.

"Uiteindelijk ben ik blij dat we de nul kunnen houden en bij ons valt een cornerbal er dan wel in voor de 0-1. De uitgangspositie is daardoor goed voor ons, maar MVV zal op basis van deze wedstrijd ongetwijfeld nog alles willen doen voor een goed resultaat op maandag. Het ligt aan onszelf, we moeten ons er maandag weer tegen wapenen om een ronde verder te komen. Maar het is zeker nog niet gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen