Smeets baalt van MVV-supporters: "Donder op man"

13 mei 2016, 22:26

Bryan Smeets baalt van de houding van de supporters van zijn oude club MVV. De aanvaller ging vrijdag met De Graafschap in de tweede ronde van de nacompetitie op visite bij de Limburgse club en kreeg bij aankomst in Maastricht eerst nog schouderklopjes van de MVV-fans omdat zijn doelpunt afgelopen weekend voldoende was om Ajax van de landstitel te houden. Na het duel was de stemming echter omgeslagen, omdat Smeets De Graafschap de winst op MVV had bezorgd (0-1).

"Voor de wedstrijd kon ik niet kapot en ben ik een jongen van de club. Maar ik doe gewoon mijn werk en kop een bal erin. En na de wedstrijd kan ik wel kapot vallen. Dat vind ik dieptreurig en triest. Dat had ik niet verwacht. Moet ik die bal dan niet binnen knikken? Ik vind het gewoon schandalig en dat mag iedereen weten", moppert Smeets bij de NOS.

"Eerst is het nog Bryan dit en Bryan dat en daarna kan ik kapot vallen", vervolgt Smeets. "Donder op man! Daar kan ik niet tegen. Echt niet, of het nu bij mij is of bij iemand anders. Het hoort gewoon niet. Maar blijkbaar is het normaal. Voetbal moet zeker met emotie, maar niet op deze manier."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen