Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uitgerekend Smeets helpt De Graafschap voorbij MVV

Uitgerekend Smeets helpt De Graafschap voorbij MVV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 mei 2016 – De Graafschap heeft de eerste stap naar handhaving in de Eredivisie gezet. De ploeg van coach Jan Vreman won vrijdag het eerste duel met MVV in de voorlaatste ronde van de nacompetitie met 0-1. Uitgerekend Bryan Smeets maakte in de slotfase het winnende doelpunt in De Geusselt in Maastricht.

Smeets zag in Maastricht het levenslicht en maakte bij MVV zijn debuut in het betaald voetbal. De nu 23-jarige middenvelder verkaste afgelopen zomer van de Limburgse club naar De Graafschap, waarmee hij nu op zijn oude liefde stuit. Smeets wist zijn gevoel voor MVV echter uit te schakelen en onderstreepte dat zelfs met een treffer. In de 81ste minuut kopte hij, via een tegenstander, het enige doelpunt van de wedstrijd binnen. Smeets was zondag ook al de maker van de gelijkmaker tegen Ajax, dat daardoor de landstitel aan PSV moest laten.

Tien minuten voor de pauze was Youssef El Jebli al dicht bij de 0-1 geweest namens De Graafschap. In plaats van schieten koos hij echter voor het geven van een voorzet, waarvoor Vincent Vermeij net tekort kwam om binnen te tikken. Aan de andere kant had MVV op slag van rust bijna succes via Daryl Werker, die uit een vrije trap van Stef Peeters net niet raak wist te koppen. Zeven minuten na de pauze miste MVV opnieuw een goede kans. Deze keer haalde El Jebli de bal van de doellijn na een hoekschop van Peeters. Nathan Kabasele was vlak na de 0-1 met een individuele actie op weg naar de 0-2, maar MVV-keeper Jo Coppens wist nog redding te brengen.

De return tussen De Graafschap en MVV is komende maandag in Doetinchem. De winnaar van het tweeluik strijdt in de volgende ronde met Go Ahead Eagles of VVV-Venlo om een eredivisieplek.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd