Vertrek Lestienne uit Eindhoven lijkt zeker te zijn

13 mei 2016, 07:58   Bijgewerkt: 13 mei 2016, 08:30

De samenwerking tussen PSV en Maxime Lestienne loopt aan zijn einde. De manager van de vleugelaanvaller heeft te horen gekregen dat zijn cliënt niet kan rekenen op een langer verblijf in Eindhoven. De geblondeerde Belg werd dit seizoen geleend van Al-Arabi, een club uit Qatar.

Dat melden onder meer De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. In een eerder stadium kwam al naar buiten dat de (vrij dure) optie tot koop in de huurovereenkomst van Lestienne niet gelicht zou worden door PSV. Een extra seizoen huren is ook geen optie voor de Eindhovense kampioen. Naast de Belg zal ook Stijn Schaars met zekerheid vertrekken uit het Philips Stadion. Waarschijnlijk gaan ook Jetro Willems, Luciano Narsingh en Adam Maher hun heil elders zoeken.

Lestienne bloeide voor de winterstop op bij PSV, maar werd vervolgens geteisterd door een privédrama. In korte tijd verloor de flankspeler zijn beide ouders. Na de tragedie wist de Belg nooit meer echt zijn niveau te halen. Afgelopen zondag ontbrak hij zelfs in de wedstrijdselectie, toen PSV dankzij een 1-3 zege bij PEC Zwolle de landstitel greep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen