Witte rook in Turijn: Buffon en Barzagli tekenen bij

11 mei 2016, 14:23

Wat al zwaar in de lucht hing, heeft Juventus woensdagmiddag officieel bevestigd. Gianluigi Buffon en Andrea Barzagli hebben hun contract bij de topclub uit Turijn verlengd. Beide routiniers hebben een verbintenis met een looptijd tot de zomer van 2018 ondertekend.

Het contract van Buffon liep na dit seizoen nog één jaar door, maar de goalie heeft er dus nog een jaartje aan vastgeplakt. Het werd al verwacht dat het clubicoon dit zou doen, aangezien hij reeds aangekondigd heeft dat hij met voetbal wil doorgaan tot en met het WK 2018 in Rusland. Voor Barzagli gold dat hij in het bezit was van een aflopend contract. Deze heeft hij dus met twee jaar verlengd. Als de nieuwe contracten van Buffon en Barzagli ten einde komen, dan zijn de ervaren spelers respectievelijk 40 en 38 jaar oud.

Juventus-voorzitter Andrea Agnelli heeft het dubbele contractnieuws op een persconferentie in Vinovo aangekondigd. "Dat Buffon onze captain is, is een voorrecht. Het is een man die het verschil maakt", sprak de preses. "Barzagli is een van de beste aankopen in de afgelopen jaren. Ik kijk met grote bewondering naar hem. Hij is een van de sterkste verdedigers van zijn generatie."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen