Leicester wil Ranieri langer binden, fans kiezen favoriet

11 mei 2016, 09:32

Er ligt een nieuw, meerjarig contract bij Leicester City klaar voor Claudio Ranieri. De 64-jarige Italiaan, die de bescheiden club dit seizoen op sensationele wijze naar het kampioenschap van Engeland wist te leiden, ligt momenteel nog tot medio 2018 vast. Als het aan de clubleiding ligt, dan komt hier nog minimaal één seizoen bij.

In juli 2015 werd Ranieri aangesteld als opvolger van Nigel Pearson en tot verbazing van vriend en vijand wist de Italiaanse coach dit seizoen met Leicester de titel te grijpen in de Premier League. Aiyawatt Srivaddhanaprabha, vice-voorzitter van de kampioen, geeft bij de BBC aan dat er gesprekken gaande zijn met de oefenmeester. "En als we ergens over praten, dan gaat het over een meerjarige samenwerking", zegt hij.

Ondertussen is Riyad Mahrez (zeventien goals en elf assists) door de fans verkozen tot Speler van het Jaar. De Algerijnse vleugelspeler wist

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté en Jamie Vardy af te troeven in de strijd om deze prijs. Overigens was Kanté volgens de spelersgroep wel de beste speler van het seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen