Breuk met Kalezic 'optelsom' voor Roda JC Kerkrade

10 mei 2016, 16:11

Diens uitlatingen over technisch directeur Ton Caanen op zich waren voor Roda JC Kerkrade al voldoende om coach Darije Kalezic op non-actief te stellen, maar volgens algemeen directeur Wim Collard is er daarvoor al meer gebeurd. Dat zegt de beleidsmaker tegen [a,http://www.1limburg.nl/collard-wat-kalezic-heeft-gedaan-niet-acceptabel,_blank,1Limburg].

"Wat hij heeft gedaan is niet acceptabel. Dit kan gewoon niet", zegt Collard over de woorden van Kalezic na de laatste wedstrijd van het seizoen, afgelopen zondag tegen Willem II (2-3 verlies). Bovendien is Kalezic in de ogen van de directie eerder dit seizoen al over de schreef gegaan. "Het is een optelsom, dat klopt", geeft Collard toe.

"Ik heb gewoon een prima relatie met Ton Caanen, maar men kan wel zien dat hij in zijn hele leven geen raakvlak heeft gehad met het eerste elftal van een betaaldvoetbalclub. En dat hij te lang een autoverkoper is geweest vroeger", zei Kalezic tegen FOX Sports over Caanen. "Maar ik moet eerlijk zeggen dat hij er alles aan doet om zich te ontwikkelen op voetbalgebied. Daardoor heb ik verder een prima relatie met hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen