MVV wil 'De Graafschap-fans' uit Eindhoven weren

10 mei 2016, 08:05

Omdat De Graafschap afgelopen zondag in eigen huis twee punten afsnoepte van Ajax, werd PSV kampioen van Nederland. Als dank voor het vervullen van de sportieve plicht zouden PSV-fans De Graafschap willen steunen in de play-offs voor handhaving tegen MVV, zo viel de afgelopen dagen te lezen op social media. MVV steekt daar echter een stokje voor.

"Er zal honderd procent identiteitscontrole plaatsvinden en supporters uit de regio Doetinchem, Eindhoven en Amsterdam zullen niet worden toegelaten", zo valt te lezen op de officiële clubwebsite. "Enkel supporters uit de regio Maastricht en omstreken mogen naar binnen. Voor supporters van De Graafschap (en andere clubs die De Graafschap willen aanmoedigen) is er een verplichte buscombi."

Mochten PSV-fans toch besluiten om De Graafschap te steunen als dank voor het binnengehaalde kampioenschap, dan moeten zij dus via Doetinchem meereizen met de buscombi naar Maastricht. Daar trappen MVV en De Graafschap om 18.30 uur af in De Geusselt. Op maandag 16 mei om 12.30 uur staat de return op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen