Arsenal behoudt derde plek, Liverpool wint van Watford

8 mei 2016, 19:02

Arsenal moet in de laatste speelronde nog één aanval op de derde plek zien af te slaan. In een onderlinge strijd met Manchester City om de derde plek nam het een punt mee: 2-2. De Londenaren werkten tweemaal een achterstand weg.

Door een doelpunt van Sergio Agüero kwam Manchester City al vroeg op voorsprong in het eigen stadion. Arsenal maakte de achterstand razendsnel ongedaan. Olivier Giroud liet doelman Joe Hart vanuit een corner kansloos met een rake kopbal.

In de tweede helft nam Man City voor de tweede keer de leiding. Kevin De Bruyne bekroonde een individuele actie met een lage schuiver in het doel. Alexis Sánchez stelde een punt veilig voor Arsenal door op aangeven van Giroud hard de 2-2 binnen te knallen.

Arsenal heeft door het gelijkspel een voorsprong van drie punten op Manchester City en vijf op Manchester United. Het elftal van trainer Louis van Gaal heeft echter nog een wedstrijd te goed. Arsenal speelt in de laatste speelronde tegen hekkensluiter Aston Villa.

Liverpool

Het vizier bij Liverpool is gericht op de finale van de Europa League, waardoor Kolo Touré, Daniel Sturridge en Roberto Firmino rust kregen tegen Watford. Liverpool stelde desondanks een zege veilig dankzij doelpunten van Joe Allen en Firmino: 2-0. De vijfde plek is echter niet meer mogelijk voor de mannen van trainer Jürgen Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen