Van de Pavert: "Willen het feest van Ajax verpesten"

Jw
8 mei 2016, 09:30

Voor De Graafschap staat er in de laatste speelronde van de Eredivisie zelf niets meer op het spel, maar het kan nog wel een cruciale rol spelen in de titelstrijd. De Superboeren nemen het in eigen huis op tegen Ajax, dat op de Vijverberg kampioen kan worden. Verdediger Ted van de Pavert wil een Amsterdams feestje de kop indrukken.

"Natuurlijk willen we het feest van Ajax verpesten. Na de winterstop hebben we veel punten gepakt op De Vijverberg. Dat gaan we ook tegen Ajax proberen. Het zelfvertrouwen is gegroeid, daardoor is er ook een betere sfeer in het team", zegt hij in gesprek met de NOS.

Volgens Van de Pavert heeft zijn team uiterst relaxed toegeleefd naar het duel van vanmiddag, dat om 14.30 uur begin. "Het is mooi weer, we kunnen ons lekker ontspannen voorbereiden op de wedstrijd."

Trainer Jan Vreman kondigde aan geen spelers te sparen voor de nacompetitie, waaraan De Graafschap komende vrijdag begint. "We gaan starten met de elf spelers waar we de nacompetitie mee ingaan. Daar zal weinig in veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen