Strijd om plek elf in teken van afscheid De Haan

6 mei 2016, 13:31

Eigenlijk het enige eredivisieduel waar het komende weekend weinig op het spel staat is het treffen tussen ADO Den Haag en sc Heerenveen in het Haagse Kyocera Stadion. Toch is de wedstrijd een onderlinge strijd om plek elf en zal er veel aandacht zijn voor het afscheid van Foppe de Haan.

Financiële belangen voor ADO

Fraser vindt dat ADO alles moet geven om een wisselvallig seizoen goed af te sluiten. "Als je thuis mag eindigen moet je dat zo fris en vers mogelijk doen. Als we deze plek op de ranglijst vast kunnen houden is dat financieel goed voor de club", weet Fraser.

De Haan zwaait af

"Bij een overwinning gaan we over ADO heen en houden we Twente op afstand. Dat wordt lastig, want ADO is aan een goed seizoen bezig", zegt de afscheid nemende De Haan op de clubwebsite. Hij vreest met name Mike Havenaar en Edouard Duplan bij de tegenstander. "We moeten Havenaar zoveel mogelijk uit de zestien houden, want hij is een goede kopper. Duplan is de spelmaker, bij hem begint alles. Voor de rest zijn we op de meeste posities gelijkwaardig", vindt De Haan.

[photo,94581,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen