"Kramer is niet de ideale spits voor Feyenoord"

5 mei 2016, 09:08

In de bekerfinale van twee weken geleden stond Ramon Leeuwin van FC Utrecht tegenover spits Michiel Kramer van Feyenoord. Volgens de centrumverdediger is de aanvalsleider van de Rotterdammers een slimme spits, maar niet de ideale frontsoldaat voor Feyenoord.

"Tijdens de bekerfinale speelde Kramer niet goed, maar hij kopt raak en is de gevierde man. Zo gaat dat met spitsen", zegt Leeuwin tegen VI. "Hij is slim, loert op zijn kans en scoort vrij makkelijk, maar als je mij vraagt of hij de ideale spits is voor Feyenoord, zeg ik nee. Als je pretendeert een topclub te zijn, lopen er betere dan hij", denkt Leeuwin.

Tom Beugelsdijk, die bij ADO Den Haag samenspeelde met Kramer, kent de kwaliteiten van zijn voormalig ploeggenoot goed. "Michiel is een bloedbak in het veld, maar liever dat dan iemand die niet alles doet om te winnen. Probleem is dat hij onder een vergrootglas ligt, iedereen let op hem. Hij verandert binnen de lijnen ook echt. Als je iets tegen hem zegt, als je hem schopt, reageert hij. Maar buiten het veld is-ie een rustige, sociale jongen."

Kramer staat dit seizoen op veertien treffers in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen