Guardiola: "Ik heb mijn leven voor dit team gegeven"

3 mei 2016, 23:53

De impact van Pep Guardiola in drie seizoenen Bayern München is groot geweest, maar de Spanjaard slaagde er in niet één van zijn dienstjaren in Duitsland in om de finale van de Champions League te bereiken. Vanavond werd de ploeg door Atlético Madrid uitgeschakeld in de halve finale, waardoor Guardiola nu drie keer op rij met Bayern in de halve finale gestrand is. Na afloop zei de coach dat hij alles heeft gegeven.

Bayern ging vanavond tot het gaatje, maar het bleek ondanks een 2-1 zege niet genoeg. "Ik heb het beste wat ik had gegeven, ik heb mijn leven voor dit team gegeven", vertelde Guardiola op de persconferentie na het enerverende duel. "Vanaf de eerste seconde heb ik er alles voor gedaan en gelaten en dat blijf ik doen tot de laatste seconde. Mensen mogen verder zeggen wat ze willen."

Guardiola vertrekt na dit seizoen bij Bayern, hij gaat aan de slag bij Manchester City. "Ik denk dat Bayern een geweldige toekomst voor zich heeft met deze spelers en deze mentaliteit. Ik heb in mijn jaren geprobeerd mijn filosofie over te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen