Speler van het Jaar De Gea: "Goed jaar bij winst FA Cup"

3 mei 2016, 10:38

Manchester United maakt met een vijfde plek op de ranglijst een teleurstellend seizoen door, en ook de jaargangen ervoor verliepen al niet crescendo. De speler die zich al voor lange tijd aan de malaise weet te onttrekken, is David de Gea. De Spaanse doelman haalt ook dit jaar weer een hoog niveau en zag dat bekroond worden met de titel Speler van het Jaar.

Het is al de derde achtereenvolgende keer dat De Gea die prijs in de wacht sleept. "Geweldig, ik wil iedereen enorm bedanken", aldus De Gea, die op de officiële clubwebsite vooruitblikt op het restant van het seizoen. "We zullen blijven vechten, zeker nu er een grote wedstrijd aankomt met de FA Cup-finale op Wembley. Als we die wedstrijd winnen, hebben we een goed seizoen gedraaid."

De Gea verkaste in de meest recente zomerse transferperiode bijna naar Real Madrid, maar het papierwerk kwam niet op tijd in orde. De doelverdediger had zijn eenjarige contract kunnen uitdienen om transfervrij de deur uit te lopen, maar tekende bij tot medio 2019. Dit seizoen speelde hij 31 duels in de Premier League en nog veertien in andere competities voor Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen