Pellè op tribune gezet door Koeman: "Traint niet goed"

1 mei 2016, 23:50

Southampton boekte zondag een klinkende 4-2 zege op Champions League-halve finalist Manchester City, maar Graziano Pellè maakte geen onderdeel uit van de feestvreugde. De Italiaanse spits werd voor het thuisduel op de tribune gezet door Ronald Koeman omdat hij volgens de coach onvoldoende trainingsarbeid levert.

"We hebben zware onderlinge concurrentie in de spits en ik was niet blij met wat Graziano deze week op de training liet zien", zei Koeman na afloop in Engelse media. "Ik wil graag eerlijk zijn tegen iedereen en er waren andere spelers die het meer verdienden om bij de selectie te zitten. Hij weet waarom ik hem er buiten heb gelaten, we zullen zien wat er volgende week gaat gebeuren."

Zonder de oud-spits van Feyenoord boekten The Saints een ruime zege op City. "Ik was onder de indruk, we zaten er vanaf het begin bovenop en voetbalden goed. Ze hadden het zwaar met de beweeglijkheid van Sadio Mané en Shane Long. We waren erg productief en we hadden er zelfs nog meer dan vier kunnen maken. Je kan het hebben over de wisselingen bij City, maar dat is niet fair. Southampton verdient alle complimenten want we speelden fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen