Motor Fiorentina heeft nog steeds drupje olie nodig

30 april 2016, 22:58

Fiorentina slaagt er maar niet in om weer haar draai te vinden in de Serie A. La Viola bleef zaterdagavond op bezoek bij Chievo Verona steken op een doelpuntloze remise en heeft de afgelopen tien speelronden daarom slechts één overwinning geboekt. Alleen van Sassuolo (3-1) werd er gewonnen, verder werd er vijf keer gelijkgespeeld en vier keer verloren.

Een 0-0 hoeft niet per se bloedeloos te zijn en dat lieten Chievo en Fiorentina zien in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Zo teisterden beide ploegen vlak na rust het houtwerk, via Nicola Rigoni (Chievo) en Mauro Zarate (Fiorentina). In de eerste helft waren Nikola Kalinic, Cristian Tello en Zarate namens de bezoekers al dicht bij de 0-1 geweest en liet de sluwe Sergio Pellissier's zich met een halve volley gelden namens de ploeg uit Verona, waar Fabrizio Cacciatore van geluk mocht spreken dat hij na een trap jegens Alonso op het veld mocht blijven staan.

Fiorentina had haar vorige zeven ontmoetingen met Chievo (thuis en uit) gewonnen, maar was niet in staat om ditmaal ook te winnen. Het vizier bij Kalinic en Zarate stond niet op scherp en de paarsen kwamen zelfs goed weg toen doelman Ciprian Tatarusanu in de slotfase van het duel met een uiterste krachtsinspanning een doelpunt van invaller Antonio Floro Flores voorkwam. Doellijntechnologie moest aantonen dat de bal er niet in zat.

Zodoende bleef het bij 0-0 in Verona, waardoor Fiorentina op plaats vijf blijft staan, met vier punten achterstand op Internazionale en zeven punten voorsprong op AC Milan. Beide Milanese topclubs komend dit weekend nog wel in actie, tegen respectievelijk Lazio (uit) en Frosinone (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen