Kritische fans zien Arsenal zich langs Norwich worstelen

30 april 2016, 20:31

Van harte ging het absoluut niet, maar Arsenal heeft zaterdagavond wel drie punten kunnen bijschrijven in de Premier League. The Gunners zegevierden in het eigen Emirates Stadium met 1-0 over Norwich City. Tijdens het duel toonden veel supporters van de Engelse topclub hun onvrede over Arsenal, de clubleiding en manager Arsene Wenger.

Wenger staat al sinds 1996 (!) aan het roer bij Arsenal, maar lijkt steeds meer aan krediet te verliezen bij de aanhang. Omdat de Londenaren al jaren geen prominente rol meer spelen in de titelstrijd en vaak de hand op de knip houden tijdens de transferperiodes, willen de supporters dat er iets drastisch verandert. Een wisseling van de wacht in de top van de club, bijvoorbeeld. Wenger kon zodoende wel even een opsteker gebruiken, en deze kreeg de Fransman.

Arsenal had verreweg het meest balbezit, maar het was een zeer stugge pot voetbal. Eén keer wist de thuisploeg echt door de verdediging van Norwich te snijden en toen was het meteen raak. De ingevallen Danny Welbeck werd de gevierde man, hij scoorde na een uur spelen op aangeven van Olivier Giroud: 1-0.

Door de minimale overwinning heeft Arsenal weer een goede uitgangspositie voor de derde plaats in de Premier League, die recht geeft op rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Champions League. Manchester City kan zondag met een zege bij Southampton wel weer langszij komen. Volgende week, op 8 mei, is het Man City-Arsenal. Veel zal dus van deze kraker afhangen voor beide topclubs.

[photo,97543,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen