Heracles kan deelname aan play-offs veiligstellen

29 april 2016, 23:44

Heracles Almelo kan komende zondag, in de voorlaatste speelronde in de Eredivisie, deelname aan de play-offs om Europees voetbal veiligstellen. Daarvoor moet de ploeg van trainer John Stegeman in het eigen Polman Stadion afrekenen met ADO Den Haag.

"We hebben het in eigen hand en willen graag de play-offs halen. Maar we zijn nu vooral bezig met de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Het is een spannende competitie, er staan nog heel veel belangen op het spel. We zijn niet afhankelijk van andere ploegen en willen het graag zelf afmaken. Nog één keer winnen en we verzekeren ons van de play-offs, dat zou heel mooi zijn", zegt Stegeman op de clubwebsite. Hij kan niet beschikken over het geschorste tweetal Mike te Wierik en Wout Droste. Dario Vujicevic (lies/buikwand), Bas Sibum (voet) en Gonzalo Garcia (knie) zijn geblesseerd, Tim Breukers maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie.

Henk Fraser, de trainer van tegenstander ADO Den Haag, mist de geschorste Ruben Schaken en de geblesseerden Ludcinio Marengo en Vito Wormgoor. ADO maakt alleen nog een theoretische kans op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. De Residentieclub gaat Heracles de punten echter niet cadeau geven. "De ene speelt voor geld, de ander speelt voor de club, want je stand op de ranglijst is belangrijk voor televisiegelden", aldus Fraser op de officiële ADO-website. "Verder zijn de prestige en de sportieve plicht ook dingen waarvoor je moet spelen. Er zijn zat zaken die de spelers nog motiveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen