Borussia Dortmund accepteert transferverzoek Hummels

Jw
28 april 2016, 17:42

Mats Hummels heeft zijn wens om uit te komen voor de absolute top in Europa nog eens extra onderstreept. De 27-jarige verdediger heeft bij zijn club Borussia Dortmund een transferverzoek ingediend. Hij wil de overstap maken naar Bayern München, de grote concurrent van zijn huidige werkgever.

Borussia Dortmund maakte dat nieuws vanmiddag zelf openbaar. De huidige nummer twee van de Bundesliga geeft aan open te staan voor een vertrek van Hummels, maar dan moet er wel een acceptabel bedrag op tafel komen. Op dit moment is er nog geen bod binnengekomen, meldt de club. De Duits international staat na dit seizoen nog slechts één jaar onder contract in Dortmund.

Hummels is een oude bekende van Bayern München. Hij werd opgeleid in Zuid-Duitsland, maar kwam in het eerste elftal slechts tot één wedstrijd. Bij Borussia Dortmund bloeide de mandekker vervolgens uit tot een gerespecteerde topverdediger. Twee dagen geleden bevestigde Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge al de interesse en dus zullen de onderhandelingen waarschijnlijk snel worden gestart. Ook Hummels zelf gaf in de media al aan dat hij naar Bayern München wil vertrekken.

Een overgang lijkt dan ook aanstaande. Bayern München shopt regelmatig bij de gevaarlijkste concurrent uit de eigen competitie. Eerder maakten twee andere sterren, Robert Lewandowski en Mario Götze, al de overstap naar Der Rekordmeister

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen