Milan-fans zijn het spuugzat en fileren captain Montolivo

28 april 2016, 15:01

De onvrede bij de supporters van AC Milan blijft door de ellendige prestaties in de afgelopen jaren toenemen. De boosheid en het onbegrip lijken het kookpunt te naderen. Het is tijd voor een grote schoonmaak bij hun club, vinden de 'tifosi'. Te beginnen met de aanvoerder: Riccardo Montolivo.

De Milan-fans lijken Montolivo als de verpersoonlijking van de sportieve misère te beschouwen en schreeuwen daarom om het vertrek van de aanvoerder. Op Facebook is een evenement (No Al Rinnovo Di Montolivo) opgestart, waarin duidelijk wordt gemaakt dat Milan niet moet verlengen met de middenvelder. Meer dan 27.000 mensen hebben aangegeven dat ze dit een goed initiatief vinden. Montolivo heeft een aflopend contract in Milaan en wordt door de supporters omschreven als 'de meest onwaardige onwaardige captain in de clubhistorie'.

Naast de sportieve problemen nemen de financiële zorgen ook toe. Donderdagmiddag maakt Milan om 16.00 uur bekend dat er weer een operationeel verlies van 90 miljoen euro gedraaid is. Ondertussen circuleren er, net als bij rivaal Internazionale, geruchten over Chinese investeerders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen