Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zelfreflectie clubhopper Falkenburg: "Af en toe onbegrijpelijk"

Zelfreflectie clubhopper Falkenburg: "Af en toe onbegrijpelijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 april 2016 – Erik Falkenburg staat er zelf niet van te kijken dat hij op 27-jarige leeftijd al actief was voor zes verschillende clubs. Op dit moment is de aanvallende middenvelder werkzaam voor Willem II.

"Op de een of andere gekke manier heb ik altijd gedacht dat ik bij veel clubs zou gaan spelen. Ik ben een vrij onrustig persoon, kan niet zo goed vooruitkijken", vertelt Falkenburg aan Voetbal International. "Als je me nu vraagt waar ik destijds mijn handtekening onder zou hebben gezet. Ik zou het niet weten. Bij mij weet je het nooit, ik ben af en toe onbegrijpelijk."

"Bij een grillig persoon hoort een grillige loopbaan. Het is bij mij inderdaad geen rechte lijn omhoog zoals bij Kevin Strootman, mijn oud-ploeggenoot bij Sparta. Hij is heel constant, ook mentaal. Ik zit iets anders in elkaar. Maar ik kom altijd weer bovendrijven. Misschien is het met mij niet gelopen zoals veel mensen hadden verwacht, maar ik heb er vrede mee."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd