NAC bevestigt belangstelling voor doelman Helmond Sport

27 april 2016, 12:14

NAC Breda heeft belangstelling voor de diensten van doelman Wouter van der Steen. Op dit moment staat de doelverdediger onder contract bij Helmond Sport.

Technisch directeur Hans Smulders bevestigt tegenover BN/De Stem de interesse in de 25-jarige goalie. Van der Steen is na dit seizoen transfervrij en al meerdere malen bekeken door de technisch staf van de Jupiler League-club. "Ik weet dat ze mij volgen en dat ze op de tribune hebben gezeten", reageert de doelman.

Van der Steen was tot zijn vijftiende actief in de jeugdopleiding van PSV, waar hij destijds te horen kreeg dat er voor hem geen plaats meer was. Van der Steen speelde al meer dan honderdvijftig wedstrijden voor Helmond Sport en is voor zijn gevoel toe aan een stap hogerop.

NAC wil graag een doelman halen die de concurrentiestrijd kan aangaan met Jelle ten Rouwelaar. De verwachting in Breda is dat Ten Rouwelaar volgend seizoen aan zijn laatste jaar als professioneel voetballer begint. Daarna kan hij als keeperstrainer bij NAC aan de slag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen