Manchester City ontsnapt tegen laat opbloeiend Real

Ger
26 april 2016, 22:45

Manchester City en Real Madrid hebben hun eerste ontmoeting op een gelijkspel afgesloten. De Spanjaarden, die het zonder hun sterspeler Cristiano Ronaldo moesten doen, maakten de meeste aanspraak op een zege, maar vergaten zichzelf te belonen. In het Etihad Stadium vielen geen goals: 0-0.

Real Madrid had daardoor moeite met opbouwen. Passes waren vaak slordig en de ervaren defensie stapte meerdere malen te laat in. Het leidde al snel tot geel voor Pepe en wonderbaarlijk genoeg ontsnapte aanvoerder Sergio Ramos aan een kaart, die eigenlijk rood van kleur had moeten zijn. De mannen die het spel moesten verdelen op het Madrileense middenveld, Luka Modric en Toni Kroos, werden te weinig bereikt.

Ondanks de weinige kansen, waren beide ploegen wel dreigend uit standaardsituaties. City-captain Vincent Kompany toonde zich heer en meester in de lucht, en een kopbal van Ramos werd gepakt door Joe Hart. Met spelers als Kroos en De Bruyne werd regelmatig een afgemeten voorzet bezorgd. David Silva, die dat namens The Citizens ook graag doet, moest het veld voor rust al verlaten met hamstringklachten.

Real Madrid en Manchester City zullen in Bernabéu moeten uitmaken wie er recht heeft op een finaleplek in de Champions League. Wordt het weer eens de ploeg van Ronaldo, die er ongetwijfeld weer bij zal zijn, of maakt City haar droom eindelijk waar?

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen