Rummenigge bevestigt interesse van Bayern in Hummels

26 april 2016, 15:18

Woensdagavond treedt Bayern München in de halve finale van de Champions League aan tegen Atlético Madrid. Toch is dat duel niet het enige dat er speelt rondom Der Rekordmeister. Dinsdagochtend noemde Hans-Joachim Watzke, algemeen directeur van Borussia Dortmund, een transfer van Mats Hummels naar Bayern al 'aannemelijk', nu bevestigt ook Karl-Heinz Rummenigge de interesse van zijn club in de verdediger.

?De bestuursvoorzitter van Bayern zei op de persconferentie dat zijn club inderdaad een poging zal wagen om Hummels over te nemen van Dortmund, de nummer twee op de huidige ranglijst van de Bundesliga. Hij benadrukte daarbij wel dat voor zo'n transfer drie partijen nodig zijn: beide clubs en de betreffende speler. 

Hummels speelde eerder voor de Duitse kampioen. Als zesjarige trad hij toe tot de jeugdopleiding, maar hij kwam niet verder dan twee wedstrijden in het eerste elftal. Na een verhuurperiode bij Dortmund nam die club hem definitief over. Hummels, die wereldkampioen werd met Duitsland, is daar bezig aan zijn negende seizoen. Eerder verkasten Mario Götze en Robert Lewandowski van Dortmund naar Bayern. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen