Carragher: "Sakho laat zichzelf én Liverpool zitten"

Carragher: "Sakho laat zichzelf én Liverpool zitten"

25 april 2016 – Jamie Carragher heeft zich uitgesproken over de positieve dopingtest van Mamadou Sakho. De oud-speler van de club, tegenwoordig analyticus op de televisie, zegt dat de Franse verdediger 'zichzelf en zijn club enorm heeft laten zitten'.

De UEFA onderzoekt de zaak en heeft Liverpool om uitleg gevraagd. Naar verwachting zal er vervolgens een schorsing volgen. De centrale verdediger zat door de test al niet meer bij de selectie van Liverpool afgelopen weekend. "Het is een nachtmerrie voor elke speler. Ik vind dat hij zichzelf en zijn club enorm heeft laten zitten, helemaal omdat het om een belangrijke speler gaat. Hij mag serieuze vragen verwachten", aldus Carragher tegenover Sky Sports.

"Sakho was bezig aan een geweldig seizoen. Hij is één van de leiders van het team en heeft geweldige wedstrijden gespeeld tegen Manchester United en Borussia Dortmund. Liverpool moet dat gat nu nog maar zien op te vullen", gaat Carragher in op het gemist van de 26-jarige Fransman. "Dit is ontoelaatbaar voor een voetballer, maar dat geldt natuurlijk voor elke sport."

Liverpool is nog in de race voor een prijs. De ploeg van trainer Jürgen Klopp staat in de halve finale van de Europa League.

gerelateerd