Anderlecht-coach: "Als je zo presteert, dan moet je je schamen"

Ger
25 april 2016, 09:12

Anderlecht heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De Brusselse ploeg verloor met 4-2 bij KV Oostende en moet even pas op de plaats maken in de strijd om de landstitel. Coach Besnik Hasi baalt stevig van het optreden van zijn ploeg.

"We begonnen nog wel goed, maar toen kregen we te maken met een tegenslag. Daar kon deze groep niet meer op reageren", verzucht Hasi tegenover Sporza over de vroege achterstand. "Het was te slap en we maakten veel fouten achterin. Elke keer als zij de middellijn passeerden, was er gevaar. Zelfs mijn technisch beste voetballers hebben veel balverlies geleden. Niet normaal."

Hasi lijkt begrip te hebben voor het ongenoegen van de fans, waarvan enkele zelfs het veld bestormden. "Wat kun je anders verwachten bij zo'n prestatie? Als je zo presteert, dan moet je je schamen. We moeten nu de koppen bij elkaar steken en dit goed bespreken, want het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Maar goed, alles kan nog. Het kan in één week helemaal veranderen, dat was de voorbije weken ook al zo."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen