Utrecht tast in duister: "Ervaring rijker, illusie armer"

24 april 2016, 22:21

FC Utrecht kon zondag met een dikke lijn onderstrepen dat het aan een uitmuntend seizoen bezig is, maar door een 2-1 nederlaag in de bekerfinale tegen Feyenoord hebben de Domstedelingen ondanks de puike prestaties nog niets tastbaars in handen. Door de bekerdomper resten de play-offs om Europees voetbal waarschijnlijk voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

Barazite: "Te weinig ballen getoond"

Nacer Barazite stelt dat Utrecht op waarde geklopt is door Feyenoord. "We moeten realistisch zijn: zij waren beter. Er waren genoeg momenten dat we konden toeslaan, maar we waren niet rustig genoeg en hebben te weinig ballen getoond. We lieten het liggen en verloren de tweede ballen", aldus Barazite, die Utrecht onherkenbaar vond in De Kuip. "Het leek alsof sommige spelers niet konden omgaan met de spanning. Dat uitte zich in slordig balverlies."

Letschert: "Kunnen elkaar niets kwalijk nemen"

Timo Letschert is het met Barazite eens dat Utrecht geen aanspraak maakte op de bekerwinst. "We gingen er vol overtuiging in, maar we moeten concluderen dat Feyenoord de betere ploeg was. Zij zijn de terechte winnaar. Zij waren de baas op het middenveld, daar hebben ze de slag gewonnen. Dat is de enige verklaring, denk ik", sprak de verdediger na afloop.

"We hebben er alles aan gedaan, maar kwamen tekort. We kunnen elkaar niets kwalijk nemen", vindt Letschert, die de knop nu moet omzetten met Utrecht. "Op dit moment heb ik totaal geen zin in de play-offs, maar in de loop van de week gaan we ons daar volledig op focussen. We zijn een ervaring rijker, maar een illusie armer", stelt de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen