Djuricic: "De inbrekers wisten waar ik heen ging"

24 april 2016, 22:14

Filip Djuricic lijkt zijn loopbaan eindelijk weer op de rit te hebben. Als speler van RSC Anderlecht komt de voormalig middenvelder van sc Heerenveen regelmatig aan spelen toe. Een groot contrast met de periode tussen zijn tijd bij Heerenveen en Anderlecht.

Tijdens zijn verhuurperiode bij FSV Mainz werd zijn huis leeggeroofd. "We speelden uit tegen Stuttgart. Na de wedstrijd zag ik in de kleedkamer dat de eigenaar van mijn woning mij tien keer had gebeld. Ik reed zo snel mogelijk naar huis. Het was helemaal leeg. Zelfs mijn kleren waren weg en ze hadden de ruiten van mijn auto ingeslagen", vertelt hij aan de NOS.

"Ik voelde mij onzeker en onveilig. Voor mijn vrouw was het heel moeilijk. Zij was zwanger en moest elk weekend alleen thuisblijven. Dat kon en durfde ze niet meer. De inbrekers wisten wanneer ik weg zou zijn, waar ik heen ging en wanneer ik terug zou komen."

Mainz toonde allesbehalve medeleven. "De club gaf er niets om en daarna kon het mij ook niks meer schelen. Ik wilde alleen nog maar weg. Het heeft me erg geraakt en veel schade gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen