Crystal Palace uitdager Van Gaal in finale FA Cup

24 april 2016, 18:55

Manchester United staat zaterdag 21 mei in de finale van de FA Cup tegenover Crystal Palace. De Londenaren wonnen zondag in de halve finale op Wembley met 2-1 van Watford.

Watford had in de kwartfinale Arsenal uitgeschakeld, terwijl Crystal Palace te sterk was voor Championship-club Reading. Crystal begon uiterst sterk aan de bekerwedstrijd. Na zes minuten stonden de fans van de Londense club al te juichen. Yala Bolasie kopte op aangeven van Damien Delaney de bal in het doel.

Tien minuten na rust kwam Watford terug in de wedstrijd, wederom leidde een kopbal tot een treffer. Troy Deeney werkte het leder met zijn hoofd binnen. Crystal Palace maakte de gelijkmaker snel ongedaan. Connor Wickham, eveneens trefzeker met zijn voorhoofd, knikte de bal na een uur spelen raak. Het lukte Watford niet voor de tweede keer terug te komen van een voorsprong.

Manchester United verzekerde zich zaterdag al van een finaleplaats. Het elftal van trainer Louis van Gaal won in de blessuretijd met 2-1 van Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen