Rooney ziet in FA Cup kans voor een nieuwe start

Jw
24 april 2016, 13:31

Manchester United drong zaterdag door naar de finale van de FA Cup, waardoor Louis van Gaal nog altijd kans maakt op een Engelse hoofdprijs. Aanvoerder Wayne Rooney denkt dat het winnen van het prestigieuze Engelse bekertoernooi een nieuw tijdperk zou kunnen inluiden voor het jonge team.

"Ik denk dat dit een geweldige kans is voor ons. Er zijn veel jonge en nieuwe spelers in de kleedkamer, dus het kan een grote dag worden voor ons. En hopelijk de start van een bijzondere tijd", sprak Rooney na afloop zijn hoop uit tegenover ESPN.

Manchester United neemt het in de finale op tegen Watford of Crystal Palace. "Welke club het ook wordt, ik ben er zeker van dat het een zware wedstrijd zal worden. Maar voor nu ben ik enorm blij voor de fans. Zij zullen naar Wembley komen en verdienen een goede prestatie van ons", aldus Rooney.

De Engelse sterspeler werd tegen Everton door Van Gaal vlak achter aanvalsleider Marcus Rashford gezet, die zich heeft geprofileerd tijdens de blessure van Rooney. "In die positie word je meer betrokken bij het spel en kun je dus ook een grotere invloed hebben. Ik denk dat de ervaring van Carrick en mij het team hielp. Op bepaalde momenten hebben we rust in de wedstrijd proberen te brengen, helemaal na de gelijkmaker. Ik heb ervan genoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen