Hiddink tevreden: "Hazard had zoveel plezier"

23 april 2016, 19:43

Chelsea zegevierde zaterdag met 1-4 bij AFC Bournemouth en wat vooral opviel, was het optreden van Eden Hazard. De Belg, vorig seizoen uitgeroepen tot beste speler in de Premier League, was twee keer trefzeker en maakte daarmee pas zijn eerste doelpunten van deze competitie.

Hazard was de afgelopen anderhalve maand uitgeschakeld met een blessure aan de heup. "We hebben in de laatste tien dagen met Eden gewerkt. Zijn bewegingen waren goed en we hadden het erover om hem 45 minuten te laten spelen, of misschien meer", aldus manager Guus Hiddink tegen de BBC. Uiteindelijk speelde Hazard de volle negentig minuten. "Hij had zoveel plezier en is de hele wedstrijd doorgekomen."

"We zijn heel tevreden over ons optreden, vooral over de tweede helft", analyseert Hiddink de wedstrijd. "Het was een heel open, amusante wedstrijd. Bournemouth is goed in de opbouw en creëerde prima kansen. We speelden met discipline en het was goed om te zien dat enkele spelers die we recent bij de selectie hebben gehaald doelpunten hebben gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen