Letschert: "Kramer is wel een kwalletje natuurlijk"

Ger
23 april 2016, 09:02

Verdediger Timo Letschert van FC Utrecht beseft dat hij zondag in de bekerfinale te maken krijgt met een veelbesproken spits. Michiel Kramer, de aanvalsleider van Feyenoord, was dit seizoen betrokken bij verschillende incidenten. Met zijn gedrag staat Kramer er niet goed op bij Letschert.

De geboren Rotterdammer raakte de voorbije speelronde in de Eredivisie nog in opspraak door FC Groningen-verdediger Etiënne Reijnen bij de keel te grijpen. Kramer kreeg het eerder in het thuisduel met Heracles Almelo aan de stok met Ramon Zomer en Wout Weghorst. Bovendien ontsnapte hij aan een schorsing na een tik in het gezicht van De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert.

"Kramer is wel een kwalletje natuurlijk", zegt Letchert in De Telegraaf. "Het is de zoveelste keer dat hij misschien wordt geschorst, maar dat hij toch kan spelen. Wat dat betreft is het een beetje een vermoeiend verhaal met die Kramer." Letschert zegt dat hij zich niet uit de tent zal laten lokken. "Het boeit me vrij weinig wat voor fratsen hij uithaalt in het veld. Ik concentreer me volledig op mijn eigen prestatie. Daar moet mijn focus liggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen