Balende Van Veen wil zelf wél in Eredivisie blijven

22 april 2016, 08:53

Door een 1-1 gelijkspel tegen Willem II is SC Cambuur zo goed als zeker gedegradeerd naar de Jupiler League. Dat doet pijn in Leeuwarden en omstreken. Kevin van Veen baalt ook als een stekker, zeker omdat hij eindelijk eens mocht starten en geblesseerd uitviel.

"Geen tranen, maar wel over de zeik", sprak Van Veen na afloop bij FOX Sports. "Dit is frustrerend, zeker op zo'n dag, als je moét winnen. Het doet super veel pijn, maar er is niks aan te doen", aldus de spits. "We zijn officieel niet gedegradeerd, maar in principe wel. Er is niks meer aan te doen", denkt hij.

Nu wordt het voor Van Veen zaak om ook weer meer naar zijn eigen toekomst te kijken. "Ik wil slagen als spits, omdat ik een rotjaar gehad. Ik moet terug naar Engeland, waar ze mij graag terug willen hebben", stelt de huurling van Scunthorpe United. "Aan de andere kant zijn er clubs die mij willen huren. Dat zijn Nederlandse clubs, waarvan twee in de Eredivisie. Daar gaat mijn voorkeur naar uit."

Met wedstrijden tegen PSV (uit) en Excelsior (thuis) te gaan moet Cambuur vier punten goedmaken ten opzichte van De Graafschap, dat tegen AZ (uit) en Ajax (thuis) speelt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen