Streppel blij met punt: "De jongens zijn steenkapot"

22 april 2016, 21:27

Willem II speelde donderdag op visite bij SC Cambuur niet haar beste wedstrijd van het seizoen, maar pakte wel een punt. Jurgen Streppel, de coach van de Brabantse club, kan leven met het 1-1 gelijkspel in Leeuwarden.

"Het was van matig niveau, hè?", stelde Streppel na afloop tegenover Omroep Brabant een retorische vraag. "We hadden het beter kunnen doen, maar er zit veel spanning op. Dan krijg je dit schijnbaar. De jongens zijn steenkapot."

"We wilden wel, maar we konden niet", vulde Erik Falkenburg aan. "Het was zeker niet oogstrelend, maar het is zo verdomd lastig in deze fase van de competitie. Het is echt een loodzwaar seizoen. We zijn er bijna, dit punt is echt heel belangrijk."

Willem II staat door de remise, op doelsaldo, weer boven de nacompetitiestreep. "We hebben veel goede wedstrijden gespeeld waarin we met nul punten achter bleven. Nu hebben we tenminste een punt", aldus Streppel. "Laten we over twee weken om 16.30 uur ook vijftiende staan. Het zal me een zorg zijn hoe het gebeurt, als we ons maar handhaven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen