Janssen wil prijs: "Je kunt het nu afmaken"

21 april 2016, 17:49

FC Utrecht-captain Willem Janssen put in aanloop naar de bekerfinale tegen Feyenoord, komende zondag in de Rotterdamse Kuip, moed uit het optreden van zijn club van afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Ajax. De Domstedelingen pakten een punt in de Amsterdam ArenA, al hadden dat er eigenlijk drie moeten zijn. Een arbitrale dwaling in de slotfase kostte hen echter de winst.

"Vanaf het moment dat we de finale bereikten, stond de hele club en stad op z'n kop", zegt Janssen op de clubwebsite. "Nu willen we het ook afmaken. We hebben afgelopen zondag nog maar eens aangetoond dat we in een groot stadion tegen een grote club tot een prestatie kunnen komen. Voor heel veel van ons is dit de eerste kans op een fantastische prijs. De beker is voor een club als FC Utrecht een hoofdprijs. Daar gaan we natuurlijk vol voor. Ik kijk er enorm naar uit."

"Succes heb je pas als je aan het einde van het seizoen met iets tastbaars staat", reageert Janssen op de stelling dat FC Utrecht aan een succesvol seizoen bezig is. "Natuurlijk is een finale voor ons geweldig. We zijn er heel blij mee dat we de hele stad in rep en roer hebben gebracht. We hebben er het hele seizoen hard voor geknokt om te staan waar we nu staan, in zowel de KNVB Beker als de Eredivisie. Als je dan met lege handen achterblijft, kun je niet spreken van succes. Je kunt het nu afmaken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen